сервис за чевли и аксесоари

чевлар
штикла

ние сме модерен сервис за чевли

Лоцирани во строгиот центар на градот, ви нудиме брза и квалитетна поправка на вашите чевли, ташни, каиши и друга кожна галантерија.

за нас

Секогаш близу до нашите клиенти

почетоци

2008 година го етаблиравме нашиот бренд и создадовме место каде што се спојуваат урбаните трендови и традиционалните потреби. Тоа место го нарековме Чевлар Штикла.

Енергични, иновативни, ентузијасти и секогаш подготвени да помогнеме на нашите клиенти.

кариера

Нашиот сервис е сертифициран и со висок степен на стручност и квалитет. Континуирано ги надоградуваме нашите знаења, вештини и способности.

Опремени со најсовремени машини, алати и материјали, нашите капацитети се подготвени за секаков предизвик.

продукти

Нашата понуда на услуги е широка и покрива голем сегмент од нашата област и нудиме комплетни и долготрајни решенија.

Без разлика дали станува збор за наједноставна обработка или поспецифична нарачка, секогаш на прво место е добрата комуникација со нашите клиенти.

услуги

Имаме солуција за секој проблем

Флекни
Замена на флекни и пети од најразлични димензии, бои и сорти.
Лепење
Парцијално и комплетно трајно лепење на вашите обувки.
Шиење
Патенти, рачки, каиши, чанти, паричници, траки, фабрички корекции.
Ѓон
Поправка и замена на ѓонови, пенчатирање и репарација на шпицови.
Штикли
Замена на скршени и прицврстување на разлабавени штикли.
Полирање
Машинско полирање со заштитен восок и козметички корекции.
имејл
телефон
адреса
Кеј 13 Ноември
ГТЦ Сутерен
‍Центар, Скопје
Пратете ни порака. Тука сме за вас.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.